Κωδικός Εργασίας: PO0011 - Poster
ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΣΤΗ ΒΑΦΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΛΟΙΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ (ALLIUM CEPA L.)
Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Περιγραφή :

Στα πλαίσια της μελέτης αυτής εξετάστηκε για ένα ευρύ φάσμα συνθηκών εκχύλισης, όπως η θερμοκρασία και ο χρόνος παραμονής, η επίδραση που επιφέρουν στην βαφική ικανότητα των εξωτερικών φλοιών του βολβού του ξερού ισπανικού κόκκινου κρεμμυδιού καλλιέργειας Morada d? Amposta (Allium cepa L.) έναντι της χημικής χαρτόμαζας, η απλή υδατική εκχύλιση και η υδατική εκχύλιση παρουσία μικροκυμάτων ή υπερήχων.

Λέξεις Κλειδιά:

Allium cepa L., εκχύλιση με μικροκύματα, εκχύλιση με υπερήχους, φυσικά χρώματα, χημική χαρτόμαζα