Κωδικός Εργασίας: FD0392
Τρόφιμα
Παρασκευή, 24 Μαίου 2013, 14:00 - 16:00, Αίθουσα Πολυμέσων - Κτήριο Βιβλιοθήκης
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ - ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΞΥΓΑΛΑΚΤΙΚΗ ΖΥΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Περιγραφή :

Συγκριτική μελέτη ομογενοποίησης γάλακτος με υπέρηχους και πίεση - Επίδραση στην οξυγαλακτική ζύμωση και τα χαρακτηριστικά του γιαουρτιού

Λέξεις Κλειδιά:

Ομογενοποίηση, Γάλα, Υπέρηχοι, Οξυγαλακτική Ζύμωση, Γιαούρτι