Κωδικός Εργασίας: FD0392
Τρόφιμα
Παρασκευή, 24 Μαίου 2013, 14:00 - 16:00, Αίθουσα Πολυμέσων - Κτήριο Βιβλιοθήκης
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ - ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΞΥΓΑΛΑΚΤΙΚΗ ΖΥΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Περιγραφή :
Συγκριτική μελέτη ομογενοποίησης γάλακτος με υπέρηχους και πίεση - Επίδραση στην οξυγαλακτική ζύμωση και τα χαρακτηριστικά του γιαουρτιού
Λέξεις Κλειδιά:
Ομογενοποίηση, Γάλα, Υπέρηχοι, Οξυγαλακτική Ζύμωση, Γιαούρτι