Κωδικός Εργασίας: FD0094
Τρόφιμα
Παρασκευή, 24 Μαίου 2013, 14:00 - 16:00, Αίθουσα Πολυμέσων - Κτήριο Βιβλιοθήκης
ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΑΙΝΟΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΧΥΜΟΥ ΡΟΔΙΟΥ
1 Γεωπονική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
2 Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Περιγραφή :

Εύρεση κατάλληλου μαθηματικού μοντέλου για την περιγραφή: 1. του ρυθμού συμπύκνωσης χυμού ροδιού 2. της θερμικής απενεργοποίησης ολικών φαινολών κατά τη συμπύκνωση 3. της θερμικής απενεργοποίησης ανθοκυανινών κατά τη συμπύκνωση

Λέξεις Κλειδιά:

Χυμός ροδιού, κινητική θερμικής υποβάθμισης, κινητική συμπύκνωσης, μοντέλο WLF, υαλώδης μετάπτωση