Κωδικός Εργασίας: FD0094
Τρόφιμα
Παρασκευή, 24 Μαίου 2013, 14:00 - 16:00, Αίθουσα Πολυμέσων - Κτήριο Βιβλιοθήκης
ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΑΙΝΟΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΧΥΜΟΥ ΡΟΔΙΟΥ
Περιγραφή :
Εύρεση κατάλληλου μαθηματικού μοντέλου για την περιγραφή:
1. του ρυθμού συμπύκνωσης χυμού ροδιού
2. της θερμικής απενεργοποίησης ολικών φαινολών κατά τη συμπύκνωση
3. της θερμικής απενεργοποίησης ανθοκυανινών κατά τη συμπύκνωση
Λέξεις Κλειδιά:
Χυμός ροδιού, κινητική θερμικής υποβάθμισης, κινητική συμπύκνωσης, μοντέλο WLF, υαλώδης μετάπτωση