Κωδικός Εργασίας: FD0182 - Poster
ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΚ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΛΙΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΚΑΡΟΤΟΥ
Περιγραφή :
Στην παρούσα εργασία μελετήθηκε η επίδραση της υποκατάστασης του λιπαρού σε διάφορα επίπεδα από υδατανθρακικούς και πρωτεϊνικούς υποκαταστάτες και της υποκατάστασης αλεύρου από διαιτητικές ίνες καρότου στη ρεολογική συμπεριφορά της ζύμης και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κέικ.
Λέξεις Κλειδιά:
Kέικ, υποκατάστατα λιπαρού, διαιτητικές ίνες